Lav din egen blog – det koster næsten ingenting

Posted by on mar 28, 2016 in Lav en hjemmeside

Der er mange der har en hel masse drømme om at komme i gang med projekter, men hvor de aldrig kommer i gang, og det er en skam. En af de ting der er meget få der kommer i gang med, er at lave en blog.

Der er mange af dem der læser forskellige blogs på nettet, og egentlig går og drømmer lidt om selv at få en, men som aldrig rigtigt kommer i gang med det. Det er der forskellige årsager til, og to af de mest almindelige er nok at man ikke har tid nok, og at man ikke mener at man har nok evner når der kommer til computere og internettet. Begge undskyldninger er dog ikke så gode som man lige skulle tro.

Når det kommer til tid, så er det med blogs, som det er med så meget andet: Man får kun tid til at gøre noget ved det, hvis man vælger at gøre noget ved det, og dermed prioriterer at det er noget af det man gerne vil lægge en masse tid i. Det handler ganske enkelt om at man vælger at bruge noget mindre tid på noget andet, og så begynder at bruge tid på sin nye blog – det kan lade sig gøre, og det er bare med at tage beslutningen.

Når det kommer til evner, så er det i hvert fald ikke noget der har bund i virkeligheden, for det er ikke mange der er klar over hvor let det egentlig er at lave en blog på nettet. Det er noget man kan få så meget hjælp til at det er helt utroligt, og desuden så er det noget der ikke koster ret mange penge.

Hvordan gør man det så hvis det er så let?

Hvis ikke du er vant til at have med hjemmesider at gøre andet end når du selv er inde på dem, så er det rigtigt at det kan virke uoverskueligt at skulle i gang med at lave en. Det er noget der i mange år har været enormt svært at gøre, og det er derfor også noget der har fået et dårligt ry.

Idag er det noget helt andet at lave en hjemmeside, og det er noget alle kan gøre (Læs de detaljerede guide på NET FAQ). Det kommer naturligvis til at kræve at du bruger nogle timer på at finde ud af hvordan man gør, men det er absolut ikke noget du kommer til at bruge mange måneder på. Nogle få timer og så er du allerede ved at have fået et overblik over hvordan du skal gøre det hele.

Bruger du også WordPress bliver det kun lettere, og det er noget der er mange der har gjort med stor fornøjelse. Bruger du WordPress har du virkelig en god platform at gå ud fra, og det kommer til at kunne give dig en rigtigt flot hjemmeside meget hurtigere end de fleste andre systemer vil kunne.

Hvad koster det?

Når du bruger de rigtige muligheder der ligger ude på nettet kommer det ikke til at koste dig ret mange penge at have en blog, så hvis du undersøger grundigt inden du går i gang, så er der virkelig mulighed for at gøre det uden at skulle lægge mange penge på bordet (Du kan få webhosting ned til 10 kroner om måneden).

Hvis du så endda ender med at have en populær blog, så kan det være du kan tjene penge på det, gennem reklamer der bringes på din side. Det lyder måske som noget negativt, men hvis det er hvad der skal til for at du kan bruge mere tid på det, og give bedre indhold på siden, så er det bare sådan det er.